З липня місяця Школа відповідального батьківства відновлює роботу в реальному часі. Відтепер усі навчальні модулі відбуватимуться в Медичних  центрах «Клініка професора Стефана Хміля» у Львові та Тернополі.

«Жорсткий локдаун змусив нас повністю перейти в онлайн формат. В першу чергу задля безпеки вагітних жінок. Але з послабленням  карантинних обмежень, ми вирішили відновити роботу школи в офлайн форматі. Адже живе спілкування – це найцінніше як для лектора, так і для учасників», – розповідає завідувач поліклінічного відділення Лілія Остапович.

Серед переваг такого формату:

  • живе спілкування. З лектором і іншими вагітними. А це ще більше знань, досвіду і можливості задати запитання та відразу почути відповіді на них.
  • можливість відпрацювати практичні навички під пильним наглядом лектора. Приміром, як краще прикладати немовля до грудей. Ви не лише побачите, як це робить лектор на манекені, а й самі спробуєте це зробити. У разі помилки фахівець підкаже і відкоректує цю навичку.
  • Запрошуємо на заняття не лише вагітних жінок, а подружню пару в повному складі. Адже майбутньому татусю також важливо знати як перебігає вагітність, що є нормою під час вагітності, як повинен вести себе партнер під час пологів і як доглядати за новонародженою дитинкою.
  • модулі Школи відповідального батьківства входять в пакет Обліку вагітності для наших пацієнток. Для інших жінок є можливість обрати цікаву тему і долучитися до заняття.

Розклад роботи Школи відповідального батьківства на офіційних сторінках Медичних центрів в соціальній мережі Facebook в розділі  “Події”.

Для консультації та участі телефонуйте 067 350 61 00.

Медичний центр “Клініка професора Стефана Хміля” у Львові – спокійна і впевнена вагітність під наглядом лікарів.

Меню